Hem » Böcker och kort » Böcker » Resan tillbaka
 • Resan tillbaka
 • Resan tillbaka

Resan tillbaka

149,00 SEK
Häftad bok skriven av Sunneförfattaren Karina Johansson. Karina har tidigare gett ut böckerna Bara en pärla, Utan egen vinning och Ett felsteg eller två. Storlek: 22,5 x 15,0 x 2,5 cm

Olga bodde hos familjen Björksjö på Carlsborgs gård i många år, fram till en natt som maren 1980 då herrgården brann och familjen omkom. Polisen betraktade branden som en olycka. Olga däremot, var övertygad om att någon tänt på. Nästa morgon hittade hon Aika Matka, en till synes oansenlig ört, men som besatt oanade krafter. Den kunde åstadkomma tidsresor, och Olga insåg att hon just fått möjligheten att ta reda på sanningen kring branden.

Trettiosju år senare åker Ellinor till ett café där Carlsborg en gång stått. Vid ett toalettbesök svimmar hon av och vaknar snart i en ny verklighet. Carlsborg finns kvar och hela familjen Björksjö är vid liv. Ellinor misstänker att Olga, hennes mormor, skickat tillbaka henne för att rädda familjen och, inte minst, sätta dit mördaren. Vad mormor inte tänkt på var att Ellinors ankomst skulle påverka familjen på flera sätt. För när Ellinor träffar Henrik, sonen i huset, blir ingenting som mormor planerat.

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 4000
Lagerstatus: I lager

Lämna omdöme

Lämna ett omdöme

Omdöme (0)

Andra varor från samma fabrikat

 • Inbunden bok skriven av Sunneförfattaren Karina Johansson. Karina har tidigar...
  Art nr. 3000
  179,00 SEK
 • Andra varor från samma varugrupp

 • Inbunden bok skriven av Sunneförfattaren Karina Johansson. Karina har tidigar...
  Art nr. 3000
  179,00 SEK
 • Kokbok producerad av Camilla Classon och Anki Haraldsson. Boken visar många p...
  Art nr. 2000
  269,00 SEK
 • Kvinnornas hus handlar om mäns våld mot kvinnor. Det går inte att se vem s...
  Art nr. 5000
  159,00 SEK