Hem » Böcker och kort » Böcker » Ett felsteg eller två

Ett felsteg eller två

179,00 SEK
Inbunden bok skriven av Sunneförfattaren Karina Johansson. Karina har tidigare gett ut böckerna Bara en pärla och Utan egen vinning. Storlek: 22,5 x 15,0 x 2,5 cm

Sagolika Teatern i Sunne hotas av nedläggning. Amatörteatergruppen Scengångarna ska sätta upp en revy för att försöka rädda den och anlitar Mirjam att skriva manuset. När Mirjam kommer till teatern för ett första möte med Scengångarna hittas Lenny, teatergruppens frontfigur, nerslagen och medvetslös och han förs med ambulans till sjukhus.
Alla tar för givet att överfallet har ett samband med det som hände veckan innan, då när någon klottrade glåpord på revyaffischerna med Lenny, iklädd klänning, hatt och fjäderboa. Alla utom vaktmästaren. Han skyller på Mirjam och påstår att det som hänt är hennes fel. Mirjam förstår inte varför, och vill helst åka hem till Göteborg.
Men Mirjam kan inte lämna Sunne. Inte än. Det finns nämligen en speciell anledning till att hon tackat ja till manusjobbet. Det är något hon måste reda ut och få klarhet i och det kan hon bara göra om hon är i Sunne. Och ingenting får hindra henne.

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 3000
Lagerstatus: I lager

Lämna omdöme

Lämna ett omdöme

Omdöme (0)

Andra varor från samma fabrikat

 • Häftad bok skriven av Sunneförfattaren Karina Johansson. Karina har tidigare ...
  Art nr. 4000
  149,00 SEK
 • Andra varor från samma varugrupp

 • Häftad bok skriven av Sunneförfattaren Karina Johansson. Karina har tidigare ...
  Art nr. 4000
  149,00 SEK
 • Kokbok producerad av Camilla Classon och Anki Haraldsson. Boken visar många p...
  Art nr. 2000
  269,00 SEK
 • Kvinnornas hus handlar om mäns våld mot kvinnor. Det går inte att se vem s...
  Art nr. 5000
  159,00 SEK