Boksläpp i Sunne

Karina Johansson har haft boksläpp i dag för sin nya bok Ett flesteg eller två. Boksläppet var på teaterbiografen i Sunne där delar av boken utspelar sig. Jag fick äran att prata lite med författarinnan och ställde tre frågor. Eftersom det i de tre böcker som Karina har skrivit finns mord med så undrade jag om man går runt och tänker på mord hela tiden som deckarförfattare? Men nej, inte Karina. Det är inte själva mordet som är det viktiga utan det är allt runtom. Varför händer mordet? Hur gick det till? Vilka ledtrådar ska läsaren få för att kanske nästan kunna räkna ut vem som är mördaren. Och kanske kan det bli några vändningar innan det till slut avslöjas vem det är. 

Eftersom vi har ett glasscafé så ville jag gärna veta vilken favoritglass Karina har. Sötsaker är inte det godaste Karina vet men glass kan vara gott i lite mindre mängder. Det ska då vara vanilj och lakritsglass. 

I en artikel om Karina har jag lästa att ett av hennes största intressen är en klädsamling som hon har i källaren. Jag undrar därför om hon har några favoritkläder från samlingen. Det är 70-talskläderna som är favoriterna säger Karina. Gärna tajta byxor med utsväng längst ned och skjortor med stora kragar. Och en och annan klänning med stora blommor. 

Jag köpte boken och ska genast börja läsa. Det är så kul när man känner igen platser och i bland inbillar jag mig även vissa människor som finns med i Karinas böcker. Jag längtar! Det ska bli spännande! 

På boksläppet fick vi träffa Karina Johansson, författare och omslagsbildens modell Synnöve Karlsson. Det minglades i Teaterbiografens foajé. 

 författaren  omslagsdamen overblick

Catarina

Varor som nämns i nyheten

Inbunden bok skriven av Sunneförfattaren Kari...
179,00 SEK
Lägg till i ÖNSKELISTA
Art nr. 3000

Skriv en kommentar


Nu hittade jag butiken. Kul att ni kom, och bra inlägg :)
2015-03-27 08:35:53 Karina

Mest sålda produkter