KÖPVILLKOR

Priser och betalning

Priserna som anges är alltid i svenska kronor inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive moms och frakt. Du måste vara över 18 år för att handla.

Betalningsvillkor finns angivet i kundvagnen beroende på valt betalsätt.                    
Fraktvillkor finns angivet i kundvagnen beroende på valt fraktsätt.

Betalning kan ske genom:

Kontant betalning vid vårt lager, förskottsbetalning till vårt BG konto, kortbetalning, direktbetalning via Sparbankerna eller faktura via Payson. Läs mer här om betalningsalternativ och avgifter.

Transportskada/annan reklamation
Var noga med att kontrollera paketet redan på utlämningsstället. Ser du en skada på paketet eller om det på något annat sätt är uppenbart att något i paketet är trasigt så öppna då paketet redan på utlämningsstället. Personalen där anmäler då skador. Sedan är det viktigt att du tar kontakt med  oss via telefon: 070-307 60 85 eller mail: mormorsdiverse@outlook.com skriv ordernummer i mailet!  Om du upptäcker skada när du kommit hem kontaktar du oss då. Tänk på att spara emballage och produktens förpackning vid transportskada. Vid annan reklamation kontakta oss så ska vi göra allt för att rätta till felet.

Vi står för returfrakt vid godkända  reklamationer men ta alltid kontakt med oss innan du returnerar en vara.

Ångerrätt/Öppet köp

Du har alltid ångerrätt/öppet köp  i 14 dagar enligt konsumentköplagen. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tar emot varan.

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Du står för returfrakt vid retur. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. Paketet måste skickas direkt till vårt lager. Vi har ingen möjlighet att åka och hämta på utlämningsställe.
Maila oss alltid innan du returnerar en vara.

Personpolicy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Leverans

Din order skickas inom 1-3 arbetsdagar.  Alla paket skickas med DHL med fraktavgift på 59 kr. Lättare varor upp till 500 g skickas med Posten med avgift på 35 kr. Vilket fraktsätt som passar din order syns i kassan. Fri frakt på order över 699 kr. Läs mer här om fraktsätt och fraktavgifter.


Paket som ej hämtas

Ett paket ligger kvar på utlämningsstället i 14 dagar.Om det inte hämtas kommer varorna att returneras till Mormors diverse enligt DHLs villkor. För paket som inte blivit uthämtade utan skickas tillbaks till oss kommer vi fakturera 300 kr vilket motsvarar våra hanteringskostnader samt frakt för ej uthämtade paket.

Miljön

Vi gör allt för att vara rädda om vår miljö. Därför återanvänder vi kartonger och emballage så mycket som möjligt. Du som kund kommer därför inte alltid få nya kartonger och emballage med din leverans.

Bilder

Tänk på att färger inte alltid återges rätt i dator. Även storlek kan vara missvisande på en bild. Titta på våra storleksangivelser för att göra dig en uppfattning om hur stor produkten är.

Presentinslagning

Ska du ge bort något som du köper? Skriv i meddelandefältet i kundvagnen vad ni önksar inslaget så gör vi ett fint paket. Om du önskar kan vi också skicka presenten direkt till din vän. Skriv då också vad du vill att det står på kortet som bifogas presenten. OCH! Din väns adress!

Ni kunder är mycket viktiga för oss och vi vill ge er bra service! Kontakta oss gärna vid frågor och funderingar på telefon, 070-307 60 85, eller mail, mormorsdiverse@outlook.com.