Betalning

Förskottsbetalning
Om du väljer förskottsbetalning tillkommer inga extra kostnader. Du betalar in totala summan till vårt bankgiro 635-6190. Ange ordernummer och namn. Ordernumret står i orderbekräftelsen som du får via mail vid beställningen. När vi ser att betalningen är genomförd (oftast inom två dagar) så skickar vi din beställning. Om din betalning inte registrerats inom 7 dagar makuleras din order.

Betala totala summan i ordern till vårt Swish 123 272 18 68. Ange ordernummer och namn. Så fort vi ser att betalningen är genomförd skickar vi din beställning.

Kontantbetalning 

Om du valt att hämta sakerna själv här på vårt lager kan du också välja att betala kontant med kort eller med Swish när du hämtar.

Kortbetalning

I samarbete med PayEx erbjuder vi kortbetalningar med VISA och Mastercard.

PayEx krypterar all känslig kortdata så att ingen obehörig får tillgång till uppgifterna.

Vid köp fyller du i kortnummer, giltighetstid och CVC-kod hos PayEx. Du kan också komma att behöva verifiera ditt kortköp hos din kortutgivare med Verified by VISA eller MasterCard SecureCode.

Direktbetalning erbjuds i samarbete med PayEx via Sparbankerna. Vid val av detta betalsätt kommer du att slussas till deras internetinloggning där du loggar in på vanligt sätt och följer instruktionerna. Bankkontoinformation lämnas aldrig ut till varken PayEx eller butiken.

Faktura via PayEx
I samarbete med PayEx erbjuder vi betalning mot faktura som skickas till din folkbokföringsadress med 14 dagars betalningsvillkor från och med att ordern är expedierad. Faktureringsavgift tas ut med 35 kr. Betalningsalternativet är endast möjligt för privatpersoner folkbokförda i Sverige. Vid betalning mot faktura accepteras endast leverans till folkbokföringsadress.

Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende på valt betalningssätt.  

Information om personuppgifter och kreditprövning

Insamling av personuppgifter och kreditprövning är en förutsättning för vi ska kunna behandla önskemål om betalning på kredit. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Tas en kreditupplysning kommer en kopia att skickas till dig per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Vi kommer att lämna de personuppgifter som inhämtas i samband med köp till PayEx, 621 88 Visby, som behandlar personuppgifter i syfte att utföra identifikation och kreditkontroll, för fakturering och annan hantering som är knuten till fordran, samt för statistik- och analysändamål exempelvis för att undvika bedrägerier, för att utveckla nya produkter och för beslutsstöd vid inkasso. Uppgifterna kan lämnas ut till underleverantörer och till myndigheter och annan som har rätt till uppgifterna enligt lag. Uppgifterna kan också användas för marknadsföring av PayEx produkter, via brev, e-post eller på annat sätt, om du inte skriftligen anmäler till PayEx att du inte samtycker till detta på den adress som PayEx anvisar.

Information om överlåtelse

”Fordran kommer att överlåtas till PayEx Sverige AB, 556735- 5671, S:t Hansplan 1, 621 88 Visby. Betalning med befriande verkan kan därför bara ske till PayEx på det konto som PayEx anvisar”.

Leveransvillkor

Leverans sker till din folkbokföringsadress.

Betalningsvillkor

Faktureringsavgift tas ut med följande belopp: 35 kr. Faktura ska betalas så att den är mottagaren till handa senast 14 dagar efter fakturadatum. Vid försenad eller utebliven betalning tillkommer dröjsmålsränta med gällande reporänta + 19,00%, dock lägst 20 % samt ersättning för skriftlig betalningspåminnelse med det belopp som anges i lag (1981:739) om ersättning för inkassokostnader mm eller motsvarande lag som ersätter denna”.

Länk till Allmänna vilkor. Länk till Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation